Bershka

De Bershka is een kledingwinkel voor vooral jongeren. Deze winkel heeft mannen en vrouwen kleding. Wij vinden het een winkel die een goede kwaliteit levert, maar voor weinig geld. Vooral de broeken zijn in deze winkel altijd heel goedkoop.

Sfeer

De sfeer in de Bershka vinden wij altijd goed. Het is er niet zo netjes als bij bijvoorbeeld de Men At Work maar rommelig is het er zeker ook niet. Het is een winkel die over het algemeen geen hele dure producten verkoopt dus dan verwacht je ook niet dat het er heel netjes en geordend is.

Bershka%202_tcm87-20065

Klantvriendelijkheid

De klantvriendelijkheid bij de Bershka is heel goed. Het zijn vaak jongere vrouwen en mannen die in deze winkel staan. Dit straalt ook uit dat de doelgroep van de winkel jongeren is. Je wordt goed geholpen en wanneer je iets zoekt helpen ze je daarbij.

Prijs- en kwaliteit verhouding

De prijs- en kwaliteit verhouding klopt volgens ons niet helemaal omdat wij vinden dat de kwaliteit er erg goed is maar voor erg weinig geld. Wij zouden verwachten dat de producten duurder zouden zijn. Het is natuurlijk eigenlijk alleen een voordeel dat de producten goedkoper zijn dan dat je van te voren zou verwachten. *1

bershka-indonesia-jakarta1

Duurzaamheid

In 2010 was het doel van de Bershka dat 100% van de winkels milieuvriendelijk is. De Bershka hanteert vanaf 2010 ook strenge normen voor energiebesparing, afvalvermindering en duurzaamheid. Ze hopen de hoogst mogelijke certificering op het gebied van duurzaamheid te halen. Dit heet de LEED-certificering. *2

Conclusie

Wij vinden de Bershka en hele leuke winkel waar je een goede kwaliteit kleding kan kopen voor een niet al te grote prijs. Verder is de service er goed en het er netjes en overzichtelijk.

Bronnen:

*2 http://www.textilia.nl/nl-NL/Nieuws/Bershka_opent_grootste_Nederlandse_winkel_in_Den_Haag-140312150700#.VDzRbpgcTcs

*1 http://www.dichtbij.nl/groningen/regionaal-nieuws/artikel/3223483/voor-wie-is-bershka-eigenlijk-.aspx

Plaats een reactie